煎茶
SENCHA
茶摘みされた生茶を蒸して加熱し、揉んで乾燥させた荒茶に加工し、さらにそこに火入れをしたものです。
この生茶の蒸し時間により「浅蒸し茶」「深蒸し茶」などが決まります。
当社ではこの「浅蒸し茶」をご提供しております。
Sencha is most commonly consumed tea in Japan. It is made by steaming, heating, rubbing, and drying tea leaves that have been picked.This makes for a fragrant aroma, with the perfect balance of bitterness, to produce a truly refreshing drink.
玉露
GYOKURO
新芽が出たら光を遮り大切に育てる日本茶の中でも最も高級なお茶です。
このように育てることで甘みやコクのある味わいになります。
ふくよかな味わいをお楽しみください。
Gyokuro is one of Japan’s highest quality green teas. It is renowned for its deep, sweet umami flavor. it has a very rich and deep flavor, which is why it is called the Queen of Teas.
抹茶
MATCHA
てん茶を石臼などで挽いて粉末にしたもの。茶道などで用いられるほか、菓子や料理でも使用されます。
Matcha is a finely ground green tea powder made from tencha leaves. It adds a vibrant color and rich flavor to sweets, creating a delightful balance of sweetness and subtle bitterness. Experience the authentic taste of Japan and enjoy its health benefits with our premium matcha.
ほうじ茶
HOJICHA
茶葉を高温で焙じたもの。
低カフェインでとても香ばしく、口当たりがよいため食事中のお茶におすすめです。
特に秋に出る焙煎茶は当社でも評判がよく、ぜひお試しいただきたい逸品です。
Hojicha is a roasted green tea. The roasting process reduces the caffeine content of the tea, making hojicha a popular choice for those who are sensitive to caffeine. It's a warm, toasty flavor suitable for during meals.